Selecteer een datum!
Correct!
Selecteer een datum!
Correct!
Correct!
Correct!

HOTEL OP DE VELUWE 


Heerlijk uitrusten in ons hotel op de Veluwe. Bij ons slaap je in de natuur. Met fluitende vogels als je wakker wordt. Hotel Veluwe De Beyaerd is een paviljoen hotel. Dit betekent dat ons hotel bestaat uit meerdere gebouwen. Zo loop je bijvoorbeeld door de bostuin naar het hoofdgebouw voor je ontbijt. Alle 91 kamers zijn daarom in ons Hotel op de Veluwe een goede keuze. Je zoekt een accommodatie voor een grote groep? Villa De Beyaerd (12 personen) kan jouw eigen villa zijn voor een weekend of Mid-week. Zeker weten dat jouw groep aangenaam verrast is! 

20240607-tomdoms_041.jpg

GENIET VAN 
DE OMGEVING

Maak je overnachting extra bijzonder en ontdek ons Hotel op de Veluwe met één van onze arrangementen! Met zorg hebben wij een aantal arrangementen samengesteld. Deze arrangementen bieden je een diversiteit aan mogelijkheden om alles te halen uit je verblijf in ons hotel! Ons hotel is gelegen tussen Harderwijk en Nunspeet, vlakbij het Veluwemeer en natuurgebieden de Bloemenkampen en Hulshorsterzand. Vanuit Hotel Veluwe De Beyaerd wandel je de natuur in, relax je in de Zwaluwhoeve of ga een dag naar het Dolfinarium.

20240607-tomdoms_0824069.jpg

WAT ANDERE 
GASTEN ZEGGEN

“FANTASTISCH VERBLIJF”

Een leuk knus hotel op de Veluwe die goed past in de omgeving. We hebben een goed verblijf gehad. De kamer was netjes en het eten was goed. In de omgeving heb je leuke wandel- en fietsroutes. Daarnaast is de leuke stad Harderwijk dichtbij. Goede prijs/kwaliteit verhouding!

- Hilde, Tripadvisor

“Super hotel”

Heerlijk gefietst, gewandeld en genoten van de prachtige natuur. Vanaf het het hotel sta je praktisch binnen 3 minuten midden op de Veluwe. Na een intensieve bewegelijke dag heerlijk bij kunnen komen in de sauna van het hotel. Super verblijf. Ookal was het onze derde keer.

- Wouter S, Tripadvisor

“Super goed”

Een goed en gezellig hotel, met vriendelijk personeel dat graag een praatje maakt. Het terrein waar het hotel op staat is echt superverzorgd. We hebben heerlijk gegeten in het restaurant. Onze smaakpapillen zijn goed verwend! En het spotten van herten en wilde zwijnen 's morgens, olv natuurgids Peter is een dikke aanrader. De kamer is netjes. Wij hebben genoten en willen zeker terugkomen om nog meer van de omgeving te kunnen zien.

- Corina R, Tripadvisor

VOOR IEDERE GELEGENHEID EEN PASSENDE LOCATIE

Je zoekt een locatie om te vergaderen, een teamevent te houden of een feest te organiseren? Wij hebben verschillende zalen voor particuliere of zakelijke bijeenkomsten van 10 tot 150 personen. Bij uitstek is Hotel de Beyaerd geschikt voor trainingen en cursussen met ontzettend veel mogelijkheden voor leuke breakouts of teamdagen op het naastgelegen terrein van Veluwe events.

Hotel De Beyaerd - serre (blok).jpg

EVENT, VERGADERING
OF FEEST?
HIER MOET JE ZIJN!

LIEFDE GAAT 
DOOR DE MAAG

Niet alleen genieten van de omgeving en het hotel, ook lekker eten hoort erbij. In restaurant de Veluwse Huyskamer lunch of dineer je met het gevoel van de voormalige boerderij. De oude balken, gerestaureerde staldeuren en ramen geven een warme en huiselijke sfeer tijdens jouw diner. Wij serveren gerechten met zoveel mogelijk producten uit de directe omgeving. Benieuwd naar de menukaart?  Na het diner borrel je gezellig na bij de open haard in onze Hooibergbar. Of drink hier een kopje koffie na een wandeling over de Veluwe. Klaar met jouw meeting? Drink een biertje van de tap met je collega's. Met mooi weer zit je lekker op ons terras.

20220725-tomdoms_125.jpg