Selecteer een datum!
Correct!
Selecteer een datum!
Correct!
Correct!
Correct!

Vind jouw ideale
kamer in deze
oase van rust

 

Bij ons slaap je in rust. Met fluitende vogels als je wakker wordt. Hotel Veluwe De Beyaerd is een paviljoen hotel. Dit betekent dat ons hotel bestaat uit meerdere gebouwen. Zo loop je bijvoorbeeld door de bostuin naar het hoofdgebouw voor je ontbijt. Alle 91 kamers zijn daarom een goede keuze. Je zoekt een accommodatie voor een grote groep? Villa De Beyaerd (15 personen) kan jouw eigen villa zijn voor een weekend of Mid-week. Zeker weten dat jouw groep aangenaam verrast is!

Hotel-1.jpg

Faciliteiten tijdens JE verblijf in hotel de beyaerd


Tijdens je verblijf in ons hotel aan de rand van de Veluwe kun je gebruik maken van alle faciliteiten. Naast de 91 hotelkamers heeft het hotel een eigen restaurant ‘De Veluwse Huiskamer’,  de gezellige Hooibergbar met open haard, een uniek outdoorterrein Veluwe events én niet te vergeten een buitenzwembad met sauna. Daarnaast beschikt het hotel over fietsverhuur, ideaal om per fiets de Veluwe te ontdekken en kan er voor de deur worden geparkeerd.

DSC04883.jpg

Meer dan welkom
bij hotel de beyaerd


Je kunt je overnachting gemakkelijk en snel online boeken. Voor overige vragen kun je contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch via 034 145 15 41.