Hotelarrangementen op de Veluwe voor een top verblijf

 

Ben je op zoek naar hotelarrangementen op de Veluwe, midden in ‘t groen? Dan is Veluwe Hotel De Beyaerd de perfecte keuze. Ons hotel ligt vlakbij het Veluwemeer, ideaal voor een wandel- of fietstocht. Na al deze inspanning kun je lekker relaxen bij ons in het hotel door een duik te nemen in het zwembad, of op te warmen in de sauna. Om je een zo goed mogelijke totaalbeleving van de Veluwe te geven, zijn er verschillende hotelarrangementen met zorg samengesteld. Zo boek je jouw overnachting meteen met bijvoorbeeld een activiteit, of diner. Ga voor een ontspannen middag met ons wellness arrangement, ontdek de Veluwe op fiets of vier de feestdagen bij Veluwe Hotel De Beyaerd met ons Kerst- of Oud & Nieuw arrangement. We zorgen dat alles voor je verblijf geregeld is. Dat is wel zo makkelijk.

Wellness Veluwe Hotel De Beyaerd (1).jpg

WELLNESS ARRANGEMENT


Geniet van een ontspannen  wellness arrangement met overnachting in de prachtige natuur van de Veluwe.

Ontdek de veluwe.jpg

VELUWE WEEKEND ARRANGEMENT

Trakteer jezelf op een heerlijk nachtje weg midden in de natuur met ons Veluwe Weekend arrangement.

Hotel De Beyaerd - Werken bij (header_2).jpg

Culinair arrangement

Trakteer jezelf op twee heerlijke nachten weg midden in de natuur met ons 3-daags diner arrangement!

chris-henry-OinNCKzwOAg-unsplash.jpg

ONTDEK DE VELUWE OP DE FIETS

Ben je weleens bij het Veluwemeer geweest? Met onze fietsroute bereik je het meer binnen 5 minuten vanaf ons paviljoenhotel.

OMGEVING


Ons hotel is gelegen tussen Harderwijk en Nunspeet, vlakbij het Veluwemeer en natuurgebieden de Bloemenkampen en Hulshorsterzand. Vanuit Hotel Veluwe De Beyaerd wandel je de natuur in, relax je in De Zwaluwhoeve of ga een dag naar het Dolfinarium. Ook is er genoeg te doen bij het naastgelegen Veluwe Events. Veluwe Events is het grootste outdoor terrein van Nederland met veel activiteiten. Hier speel je een potje lasergame, rijd je quad of probeer je de nieuwste outdoor spellen zoals airsoft of dodgebow. Leuk voor het hele gezin, een vrijgezellenfeest of een bedrijfsactiviteit. Benieuwd naar onze persoonlijke tips voor evenementen in de buurt? Onze medewerkers vertellen je het graag.