ALLES WAT JE ZOEKT 
VOOR EEN TOP VERBLIJF

 

Ben je op zoek naar hotelarrangementen op de Veluwe, midden in t groen? Dan is Hotel de Beyaerd de perfecte keuze. Ons hotel ligt vlakbij het Veluwemeer, ideaal voor een wandel- of fietstocht. Na al deze inspanning kan je lekker relaxen bij ons in het hotel door een duik te nemen in het zwembad. Om je een zo goed mogelijke totaalbeleving van de Veluwe te geven, zijn er verschillende hotelarrangementen met zorg samengesteld om je weekend weg compleet te maken. Ook zijn er leuke mogelijkheden in het naastgelegen Veluwe Events. Veluwe Events is het grootste outdoor terrein van Nederland. Hier speel je een potje lasergame, rijd je quad of probeer je de nieuwste outdoor spellen zoals Airsoft of Dodgebow. Leuk voor het hele gezin, een vrijgezellenfeest of een bedrijfsactiviteit. Met onze arrangementen boek je jouw overnachting meteen met bijvoorbeeld een activiteit, of diner. Wij zorgen dat alles voor jouw verblijf geregeld is. Dat is wel zo makkelijk. 

Wellness Veluwe Hotel De Beyaerd (1).jpg

WELLNESS ARRANGEMENT


Geniet van een luxe wellness arrangement met overnachting in de prachtige natuur van de Veluwe.

Ontdek de veluwe.jpg

VAKANTIE OP DE VELUWE

Trakteer jezelf op een heerlijk nachtje weg midden in de natuur met ons Vakantie op de Veluwe arrangement.

chris-henry-OinNCKzwOAg-unsplash.jpg

ONTDEK DE VELUWE OP DE FIETS

Ben je weleens bij het Veluwemeer geweest? Met onze fietsroute bereik je het meer binnen 5 minuten vanaf ons paviljoenhotel.

OMGEVING


Ons hotel is gelegen tussen Harderwijk en Nunspeet, vlakbij het Veluwemeer en natuurgebieden de Bloemenkampen en Hulshorsterzand. Vanuit Hotel Veluwe De Beyaerd wandel je de natuur in, relax je in de Zwaluwhoeve of ga een dag naar het Dolfinarium. Op deze pagina vind je alvast wat tips. Benieuwd naar onze persoonlijke tips voor evenementen in de buurt? Onze medewerkers vertellen je het graag.