Buitengewoon bijzonder overnachten op de Veluwe

 

Bij Veluwe Hotel De Beyaerd hebben we alles voor een bijzonder nachtje weg! Een natuurgebied zo groot als de Veluwe biedt natuurlijk enorm veel mogelijkheden om er lekker op uit te gaan. En hoe fijn is het om te overnachten op een plek die door prachtige natuur omringd is? Schuilend tussen de bomen in Hulshorst is een oase van rust te vinden. Bij Veluwe Hotel De Beyaerd geniet je gegarandeerd van een bijzondere overnachting midden in de natuur.

Hotel De Beyaerd - Hoofdingang - banner.jpg

Perfecte combinatie van actie en ontspanning

Een actieve wandel- of fietstocht door de natuur en luxe ontspanning gaan prima samen op de Veluwe. Trek er overdag op uit en ontdek de schitterende natuur die de Veluwe te bieden heeft. Verken de omgeving met de fiets, e-bike of e-chopper en spot wilde dieren. Kom terug en schuif aan voor een smakelijk diner gemaakt van lokale producten of nestel je met een boek bij de open haard in de Hooibergbar. Sluit de dag af met een saunabezoek voor de nodige ontspanning en plof in een heerlijk zacht bed.

Zovoeltvakantie_fietsen.jpg

Op de Veluwe hoef je je nooit te vervelen

De Veluwe is zonder twijfel één van de mooiste en meest veelzijdige gebieden van Nederland. Naast prachtige natuurparken vind je er beroemde musea zoals het Kröller-Müller Museum en Paleis Het Loo en genoeg omringende sfeervolle stadjes. Zeker het bezoeken waard dus! Maak je overnachting extra bijzonder en ontdek de Veluwe met één van onze arrangementen. Met deze arrangementen haal je alles uit je verblijf in ons hotel.

DSC05074.jpg