Een fijne brainstorm ruimte op de Veluwe

Brainstormsessies houden op de Veluwe is een uitstekend idee. Voor goede brainstorm sessies heb je namelijk een locatie nodig waar de deelnemers zich optimaal ontspannen. Een andere locatie dan kantoor helpt, omdat de deelnemers zich eerder geïnspireerd voelen door een andere locatie en minder afleidingen ervaren. Het zien van de groene omgeving is zowel inspirerend als ontspannend. Hotel De Beyaerd leent zich uitstekend als brainstorm locatie.

Hotel De Beyaerd (blok).jpg

De passende locatie om te brainstormen

Of je nu met 10 mensen of 150 mensen een inspirerende brainstormsessie wilt houden; bij Hotel De Beyaerd kan het allemaal. We hebben verschillende inspirerende zalen, allen geschikt als brainstormruimte. We bieden een intieme setting aan voor kleinere groepen en voor grotere groepen genoeg ruimte. Willen jullie ook nog tijdens de brainstormsessie genieten van een lekkere lunch? Onze koks bereiden de meest smakelijke gerechten voor jullie, gemaakt met producten uit onze eigen streek. Hierdoor krijgen de hersenen weer genoeg energie om ideeën te bedenken en bruisen de deelnemers weer van inspiratie. Dineren na de brainstormsessie kan natuurlijk ook.

 

overnachtingsmogelijkheden

Wil je dat jouw deelnemers al vroeg in de ochtend geïnspireerd raken door de groenrijke omgeving van de Veluwe? Laat ze dan overnachten in Hotel De Beyaerd. We hebben wel 91 kamers die kunnen dienen als brainstormruimte. De deelnemers wandelen vanuit hun Tweepersoonskamer, Comfort tweepersoonskamer of Deluxe kamer door de natuur naar het ontbijt in het hoofdgebouw. De vogels buiten geven een prachtig fluitconcert, terwijl de deelnemers aanschuiven voor het ontbijt. Daarna is het mogelijk om tijdens een fijne wandeling in de natuur inspiratie op te doen en tot rust te komen, voordat de brainstormsessie begint. Hotel De Beyaerd is dus de perfecte locatie voor een brainstormsessie.

Hotel-1.jpg

Naast brainstormen leuke activiteiten doen

Naast Hotel De Beyaerd ligt Veluwe Events. Hier kun je allerlei in- en outdoor activiteiten doen. Gun jezelf en de deelnemers een leuke onderbreking van het brainstormen, door een toffe indoor- of outdoor activiteit te doen. Zo’n onderbreking waar jullie iets anders doen dan brainstormen, zorgt ook weer voor nieuwe ideeën. Wat dacht je van quad rijden, mountainbiken of fietsen, handboogschieten of een leuke pub quiz? Er is van alles mogelijk op het terrein. Tijdens de brainstormsessie werk je dus ook aan een fijn teamgevoel. Bezig zijn met je lichaam is een aangename onderbreking na de hersenen te hebben laten kraken. Het afwisselen tussen stilzitten in de brainstormruimte en fysiek bezig zijn in de buitenlucht draagt daar absoluut aan bij.

 

Brainstormsessies afsluiten met een borrel of groot feest

Een succesvolle en inspirerende brainstormsessie sluit je natuurlijk op een positieve manier af. In de Hooibergbar geniet je ontspannen van een lekker biertje van de tap. Drink wat lekkere borrels voor de open haard en laat je verwennen met smakelijke hapjes. Schijnt de zon? Neem dan lekker plaats op het terras om de laatste zonnestralen te pakken. Een afsluiting met een heerlijk diner of feestavond kan uiteraard ook. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

DSC04572.jpg

WAT ANDERE 
GASTEN ZEGGEN

“FANTASTISCH VERBLIJF”

Een leuk knus hotel op de Veluwe die goed past in de omgeving. We hebben een goed verblijf gehad. De kamer was netjes en het eten was goed. In de omgeving heb je leuke wandel- en fietsroutes. Daarnaast is de leuke stad Harderwijk dichtbij. Goede prijs/kwaliteit verhouding!

- April 2021, Hilde, Tripadvisor

“Super hotel”

Heerlijk gefietst, gewandeld en genoten van de prachtige natuur. Vanaf het het hotel sta je praktisch binnen 3 minuten midden op de Veluwe. Na een intensieve bewegelijke dag heerlijk bij kunnen komen in de sauna van het hotel. Super verblijf. Ookal was het onze derde keer.

- Februari 2021, Wouter S, Tripadvisor

“Super goed”

Een goed en gezellig hotel, met vriendelijk personeel dat graag een praatje maakt. Het terrein waar het hotel op staat is echt superverzorgd. We hebben heerlijk gegeten in het restaurant. Onze smaakpapillen zijn goed verwend! En het spotten van herten en wilde zwijnen 's morgens, olv natuurgids Peter is een dikke aanrader. De kamer is netjes. Wij hebben genoten en willen zeker terugkomen om nog meer van de omgeving te kunnen zien.

- Oktober 2020, Corina R, Tripadvisor

WEEKENDJE WEG op de veluwe?


Je kunt je weekendje weg op de Veluwe gemakkelijk en snel online boeken. Voor overige vragen kun je contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch via 0341 451 541.