Buitenlocatie vergaderen:

bij Veluwe Hotel De Beyaerd moet je zijn

Je bent op zoek naar een fijne buitenlocatie om te vergaderarrangementen. Slim, want een buitenlocatie inspireert en geeft nieuwe inzichten. De natuur ontspant ook, waardoor je echt alle aandacht hebt bij het vergaderen. Bij Veluwe Hotel De Beyaerd ben je aan het juiste adres voor een prachtige buitenlocatie om te vergaderen.

Hotel De Beyaerd (blok).jpg

Vergaderen bij Veluwe Hotel De Beyaerd

Bij ons hotel heb je de mogelijkheid om vergaderingen te houden vanaf 10 personen tot wel 150 personen. We hebben meerdere zalen, zodat er altijd wel een zaal aansluit bij jouw wensen. Omdat ons hotel op de Veluwe ligt, ben je omgeven door de flora en fauna van het gebied. Het biedt totale ontspanning, want tijdens of na de vergadering heb je de mogelijkheid om een ommetje te maken. Een ideaal moment om je hoofd leeg te maken en daarna met volle aandacht de vergadering te kunnen hervatten.

 

Buitenlocatie vergaderen gecombineerd met een event terrein

Zoek je een buitenlocatie om te vergaderen en om aan teambuilding te doen? Ook dan zit je bij ons goed. Je kunt voor leuke outdoor activiteiten terecht in het naastgelegen terrein van Veluwe events. Met z’n allen op quads rijden, boogschieten of een andere activiteit doen: het zorgt voor ontspanning en schept een band.

 

Overnachten bij een buitenlocatie om te vergaderen

Heb je een meerdaagse vergadering gepland of wil je jouw deelnemers niet laat in de avond nog naar huis laten rijden? Boek dan onze vergaderboederij met overnachting. Ons hotel heeft 91 prettige kamers. Het hotel is gebouwd in paviljoenvorm, wat betekent dat het hotel uit meerdere gebouwen bestaat. ’s Morgens loop je vanuit je hotelkamer door de natuur naar het hoofdgebouw voor een heerlijk ontbijt. De hele periode van jullie verblijf bij ons ben je omringd door de natuur.

Hotel-1.jpg

Lunchen, dineren of borrelen na de vergadering

Een buitenlocatie om te vergaderen met eet- en drinkmogelijkheden maakt de locatie compleet. Bij ons kun je samen met jouw deelnemers aanschuiven voor de lunch en het diner bij de Veluwse Huyskamer, ons restaurant. Ook het restaurant geeft een buitengevoel, door de oude balken, de gerestaureerde staldeuren en ramen van de voormalige boerderij. De gerechten die wij serveren zijn niet alleen met liefde bereid, maar ook met ingrediënten zoveel mogelijk uit de omgeving. Na de vergadering of het diner borrelen, kan in de gezellige Hooibergbar. De bar heeft een sfeervolle open haard en een ruim aanbod aan wijnen, whisky’s en (Veluwse) biertjes.

 

Offerte aanvragen voor onze buitenlocatie om te vergaderen

Vraag nu een offerte aan om bij ons te vergaderen. Klik op de knop, vul een contactformulier in of bel ons op 034 145 15 41. Onze medewerkers van Meetings & Events helpen je graag.

DSC04572.jpg

WAT ANDERE 
GASTEN ZEGGEN

“FANTASTISCH VERBLIJF”

Een leuk knus hotel op de Veluwe die goed past in de omgeving. We hebben een goed verblijf gehad. De kamer was netjes en het eten was goed. In de omgeving heb je leuke wandel- en fietsroutes. Daarnaast is de leuke stad Harderwijk dichtbij. Goede prijs/kwaliteit verhouding!

- April 2021, Hilde, Tripadvisor

“Super hotel”

Heerlijk gefietst, gewandeld en genoten van de prachtige natuur. Vanaf het het hotel sta je praktisch binnen 3 minuten midden op de Veluwe. Na een intensieve bewegelijke dag heerlijk bij kunnen komen in de sauna van het hotel. Super verblijf. Ookal was het onze derde keer.

- Februari 2021, Wouter S, Tripadvisor

“Super goed”

Een goed en gezellig hotel, met vriendelijk personeel dat graag een praatje maakt. Het terrein waar het hotel op staat is echt superverzorgd. We hebben heerlijk gegeten in het restaurant. Onze smaakpapillen zijn goed verwend! En het spotten van herten en wilde zwijnen 's morgens, olv natuurgids Peter is een dikke aanrader. De kamer is netjes. Wij hebben genoten en willen zeker terugkomen om nog meer van de omgeving te kunnen zien.

- Oktober 2020, Corina R, Tripadvisor

WEEKENDJE WEG op de veluwe?


Je kunt je weekendje weg op de Veluwe gemakkelijk en snel online boeken. Voor overige vragen kun je contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch via 0341 451 541.