De Veluwse huyskamer


In ons restaurant de Veluwse Huyskamer lunch of dineer je met het gevoel van de voormalige boerderij. De oude balken, gerestaureerde staldeuren en ramen geven een warme en huiselijke sfeer tijdens jouw diner. Wij serveren gerechten met zoveel mogelijk producten uit de directe omgeving! 

 

Diner Kaart April 2023 - Lunch diner.pdf

Wijnkaart VELUWSE HUYSKAMER

Laat Veluwe Hotel De Beyaerd je meenemen op een reis door een wereld met een rijke verscheidenheid aan wijnen.

Het openen van Veluwe Hotel De Beyaerd haar wijnkaart is als het openen van de deur naar een perfecte wijnkelder. Waar je ook kijkt, je zal wijnen ontdekken die krachtig en pittig zijn, charmant en fruitig of wijnen boordevol karakter en elegantie. Geniet van deze selectie en ontdek je favorieten.

Ontrafel een aantal verrassende smaken, bekende wijnen of spannende ‘verborgen pareltjes’ die wachten om ontdekt te worden, allen aanbevolen door specialisten en (wijn) liefhebbers. Een prachtige selectie staat klaar om je hart te veroveren, of je nu een liefhebber, kenner of deskundige bent. We beloven een onvergetelijke ervaring voor iedereen.

Ontdek het zelf...

DSC04696.jpg

DE HOOIBERGBAR


Na het diner borrel je gezellig na bij de open haard in onze Hooibergbar.  De Hooibergbar is een sfeervolle bar waar je kan genieten van een ruim aanbod whisky's, wijnen of kies voor een heerlijk (Veluws) biertje van de tap. 

 

De Hooibergbar - Veluwe Hotel De Beyaerd (blok 2)