meerdaagse Heisessie  

Is het tijd om nieuwe inspiratie op te doen en te werken aan teambuilding? Dan is een meerdaagse heisessie een uitstekend idee. Bij Hotel De Beyaerd ben je hiervoor op het juiste adres. De groenrijke omgeving van de Veluwe helpt namelijk om te ontspannen, om zo weer op nieuwe ideeën te komen en goede gesprekken te voeren.

 

wat is een heisessie?

Wat is een heisessie?  Heisessies betreffen niets anders dan een brainstorm- of inspiratiesessies voor medewerkers op een externe locatie, waarbij het team de gelegenheid krijgt om zich verder te ontwikkelen. Dit soort bijeenkomsten vinden vaak plaats op de Veluwe, waardoor een sfeer van rust en kalmte wordt gecreeerd waarin de sessie op de hei kan plaatsvinden. 

Hotel De Beyaerd - Hoofdingang - banner.jpg

Bijzondere plek voor een sessie

Een meerdaagse heisessie is een bijeenkomst op een externe locatie, speciaal georganiseerd voor leidinggevenden, medewerkers of externe deelnemers. Het biedt de mogelijkheid om in alle rust te vergaderen, trainen en samen te werken. Tegenwoordig zijn rustgevende locaties zoals de Veluwe erg populair voor een heisessie met overnachting. De prachtige natuur en de prikkelvrije omgeving dragen bij aan een ontspannen en inspirerende ervaring. Kies voor een meerdaagse heisessie op de Veluwe en dompel jezelf onder in een unieke setting waarin focus, creativiteit en samenwerking centraal staan.

 

Heisessies organiseren voor meerdere mensen

Bij Hotel De Beyaerd kun je terecht voor meerdaagse heisessies met groepen variërend van 10 tot wel 150 personen. Onze locatie is perfect geschikt voor het organiseren van inspirerende trainingen en cursussen. In onze prikkelarme omgeving kunnen de deelnemers zich volledig concentreren en focussen op de training of het seminar.

Tijdens de meerdaagse heisessies is het mogelijk om te genieten van heerlijke lunches en diners. Onze koks bereiden de gerechten met zorg, waarbij gebruik wordt gemaakt van verse streekproducten. Dit zorgt voor een smakelijke onderbreking van de boeiende sessie op de hei.

Zovoeltvakantie_fietsen.jpg

Heisessie met overnachting

Ben je van plan om een meerdaagse heisessie te houden? Dat kan natuurlijk ook. Alle deelnemers slapen extra lekker in het hotel, dankzij de rust van de natuur. Naast de inspirerende sessies kunnen jullie kunst en cultuur opsnuiven in de omgeving. Ga met z’n allen een dagje naar Harderwijk, of kies voor een middagje teambuilding. Naast Hotel De Beyaerd ligt Veluwe Events. Hier kun je leuke breakouts en teamdagen houden. Zo kun je op het terrein jullie communicatie skills trainen tijdens een potje lasergame, quad rijden of een van de andere outdoor spellen doen. Hierdoor is de heisessie nog specialer en eentje waar jullie met het hele team speciale herinneringen aan over houden. Wil je als afloop van de heidagen nog een groot feest houden? Dat kan natuurlijk ook bij ons.

 

De mogelijkheden voor heisessies bespreken

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden voor jouw heisessie in de Veluwe? Vul dan ons contactformulier in, zodat een collega van ons Meeting & Events team contact met je opneemt voor een vrijblijvend advies. Of bel ons direct op 034 145 15 41. Dan bespreken we jouw persoonlijke wensen om een heidag of meerdaagse heisessie te organiseren.

DSC05074.jpg