Heisessie met overnachting

 

Het is tijd om nieuwe inspiratie op te doen en werken aan teambuilding. Dan is een heisessie een uitstekend idee. Bij Hotel De Beyaerd ben je hiervoor op het juiste adres. De groenrijke omgeving van de Veluwe helpt namelijk heel goed om te ontspannen, om zo weer op nieuwe ideeën te komen en goede gesprekken te voeren.

Hotel De Beyaerd - Hoofdingang - banner.jpg

Bijzondere locatie voor een sessie op de hei

Wat is een heisessie eigenlijk? Het is een bijeenkomst voor leidinggevende, medewerkers van een afdeling of een meeting met externe op een andere locatie dan het kantoor. De reden om dit op een externe locatie te doen, is omdat je dan in alle rust vergaderingen, lezingen, trainingen en seminars kunt houden. De locatie voor een heisessie was van origine de hei, daarom ook de naam. Dit is namelijk een prikkelvrije locatie. Tegenwoordig zijn andere rustgevende locaties, zoals de bossen van de Veluwe, ook erg in trek.

 

Heisessies organiseren voor meerdere mensen

Bij Hotel De Beyaerd kun je terecht voor vergaderingen of teambuildingsessies met een groep van 10 personen, of met wel 150 personen. De locatie leent zich erg goed voor het geven van inspirerende trainingen en cursussen. Dankzij de prikkelarme omgeving is iedereen geconcentreerd en gefocust op de training of het seminar. Het is ook mogelijk om tijdens de heisessies gebruik te maken van een heerlijke lunch of diner. Onze koks bereiden de gerechten met streekproducten. Het is een smakelijke onderbreking van een interessante sessie op de hei. Of borrel met z’n allen na in de Hooibergbar. Hier geniet je van lekkere drankjes, hapjes en onze gastvrije medewerkers.

Zovoeltvakantie_fietsen.jpg

Heisessie met overnachting

Ben je van plan om een meerdaagse heisessie te houden? Dat kan natuurlijk ook. Alle deelnemers slapen extra lekker in het hotel, dankzij de rust van de natuur. Naast de inspirerende sessies kunnen jullie kunst en cultuur opsnuiven in de omgeving. Ga met z’n allen een dagje naar Harderwijk, of kies voor een middagje teambuilding. Naast Hotel De Beyaerd ligt Veluwe Events. Hier kun je leuke breakouts en teamdagen houden. Zo kun je op het terrein jullie communicatie skills trainen tijdens een potje lasergame, quad rijden of een van de andere outdoor spellen doen. Hierdoor is de heisessie nog specialer en eentje waar jullie met het hele team speciale herinneringen aan over houden. Wil je als afloop van de heidagen nog een groot feest houden? Dat kan natuurlijk ook bij ons.

 

De mogelijkheden voor een heisessie bespreken

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden voor jouw heisessie in de Veluwe? Vul dan ons contactformulier in, zodat een collega van ons Meeting & Events team contact met je opneemt voor een vrijblijvend advies. Of bel ons direct op 034 145 15 41. Dan bespreken we jouw persoonlijke wensen om een heidag of meerdaagse heisessie te organiseren.

DSC05074.jpg