Hotel met buitenzwembad op de Veluwe

 

Op de Veluwe kom je even helemaal tot rust met ons hotel met buitenzwembad. Niet gek dat het daarom een geliefde zomervakantie-bestemming is. Middenin de prachtige natuur, ontvlucht je de drukte van het dagelijks leven. Naast een omgeving die vraagt om wandel- en fietstochten, heeft ons hotel ook een heerlijk buitenzwembad. Voor het trekken van baantjes, een potje waterpolo met de kinderen of gewoon om fijn te dobberen. Met genoeg bedjes om op een warme dag ook even onder de parasol te loungen. Ons buitenzwembad is geopend van mei tot september. Helaas is het niet altijd zwemweer in Nederland. Maar ook in de natte of koudere maanden kom je als waterrat bij ons niets tekort. Na een lange dag buiten, duik je in de lekker warme sauna om op te warmen of te ontspannen voor het slapengaan.

Zovoeltvakantie_zwembad (1).jpg

Geen buitenzwembad weer? 

Wil je toch ook in de winter badderen? Geniet dan van ons wellness arrangement met verblijf in de prachtige natuur van de Veluwe. Word wakker met het getjilp van de vogels en ontspan in de sauna’s en baden van De Zwaluwhoeve. Op slechts 5 minuten van Veluwe Hotel De Beyaerd vind je het centraal gelegen wellnessresort. Ontdek de verschillende sauna’s en kom tot rust in de stoom- en buitenzwembaden.

Zovoeltvakantie_fietsen.jpg

Eropuit in de Veluwe

Haal alles uit je verblijf! Na een fijne nachtrust, een duik in ons buitenzwembad, dampende kop koffie en een smakelijk ontbijt kun je er weer tegenaan. Ontdek de faciliteiten van het hotel zoals de fitness of ga eropuit. Ons hotel is het ideale startpunt voor een ontdekkingstocht door paarse uitgestrekte heide, indrukwekkende bossen en zandverstuivingen. Dankzij de afwisselende flora en fauna is een wandeling of fietstocht hier nooit saai.

Hotel De Beyaerd - Hoofdingang - banner.jpg