Hotel in GELDERLAND IN de mooiste natuur van Nederland

 

Ontwaken met de geluiden van de natuur, wat wil je nog meer? Hotel De Beyaerd ligt in Gelderland in het mooiste natuurgebied van Nederland, de Veluwe. Hier kom je tot rust en doe je frisse energie op. Zo kun jij er weer tegenaan! Haal alles uit jouw verblijf en ontdek de Veluwe vanuit ons hotel in Gelderland, wandelend of met de fiets en geniet van alle gemakken van ons hotel.

Zovoeltvakantie_zwembad (1).jpg

Hotel in Gelderland

Opstaan met een uitgerust lijf en leeg hoofd, daar gaat het om tijdens je vakantie. Daarom vind je in ons hotel in Gelderland 91 hotelkamers met heerlijke bedden om in weg te dromen. Start de dag met verse koffie en een smakelijk ontbijt om vervolgens er op uit te trekken. Blijf je een nachtje, weekend of midweek bij ons? Hotel De Beyaerd is een hotel in Gelderland gelegen in een prachtige omgeving, ideaal om te fietsen of te wandelen. Daarnaast biedt het hotel veel andere faciliteiten. Geniet van een lunch of diner in het restaurant, waar we gerechten serveren gemaakt van de lekkerste ingrediënten uit de streek. Borrel in de Hooibergbar, bij de haard of op het terras. Of ontspan in de sauna of neem een duik in het buitenzwembad, dat geopend is van mei tot september. Blijf je wat langer? In de omgeving zijn er ontzettend veel leuke uitstapjes om te ondernemen of hotspots te ontdekken, allemaal perfect te bereiken met de fiets. Bezoek bijvoorbeeld een van de vele musea in de buurt, zoals het Kröller-Müller Museum, of het Ouwehands Dierenpark.

Zovoeltvakantie_fietsen.jpg

Natuurvakantie in eigen land

Hotel De Beyaerd is het perfecte hotel in Gelderland voor jouw natuurvakantie! Op deze unieke plek overnacht je in een ontspannen sfeer en is het heerlijk wakker worden. Zo loop je vanuit het hotel direct de Veluwe op. Dankzij de afwisselende flora en fauna is een wandeling hier nooit saai. Je wordt omringd door paarse heidevelden, indrukwekkende bossen en bijzondere zandverstuivingen. Ook voor fietsers is de Veluwe met haar prachtige natuur een paradijs. Fiets vanuit ons hotel in Gelderland langs het Veluwemeer, de Ermelosche Heide, Hulshorster Zand en de Leuvenumse bossen. Wie weet spot je wel een paar wilde dieren! Neem je zelf geen fiets mee? Geen zorgen, je kunt bij ons ook een fiets, e-bike of e-chopper huren.

Hotel De Beyaerd - Hoofdingang - banner.jpg