Selecteer een datum!
Correct!
Selecteer een datum!
Correct!
Correct!
Correct!

KAMERS

 

Bij ons slaap je in rust. Met fluitende vogels als je wakker wordt. Alle 91 kamers zijn daarom een goede keuze. Je zoekt een accommodatie voor een grote groep? Villa De Beyaerd (15 personen) kan jouw eigen villa zijn voor een weekend of Mid-week. Zeker weten dat jouw groep aangenaam verrast is!

20230412-tomdoms_0808418.jpg

Comfy Room

De Comfy Room beschikt over twee twin bedden, badkamer met douche, toilet en wastafel en beschikt over een minibar en kluis. De kamers zijn gelegen nabij het zwembad.

Beyaerd -9.jpg

Relax Room

De onlangs gerenoveerde Relax Room is een tweepersoonskamer met twee twin bedden of een tweepersoonsbed, badkamer met bad en douche, toilet en wastafel. De kamers zijn gelegen nabij het zwembad.

20220725-tomdoms_029.jpg

Nature Room

De compleet gerenoveerde Nature Room beschikt over twee twin bedden of een tweepersoonsbed, badkamer met douche en toilet. De kamers zijn gelegen nabij het terras.

20220725-tomdoms_030.jpg

Nature Room with Terrace

De compleet gerenoveerde Nature Room with terrace heeft openslaande deuren en een gezellig eigen terras met zitje. De kamer beschikt over twee twin bedden of een tweepersoonsbed, badkamer met douche en toilet.

20230412-tomdoms_1038441.jpg

Family Room

Een weekendje Veluwe met jouw familie? Slaap met het hele gezin in de Familie kamer. De Family room heeft een tweepersoonsbed met stapelbed of sofa.