Ontdek de veluwe

Wandelen op de Veluwe - Veluwe Hotel De Beyaerd (card).jpg

Wandelen op de Veluwe

Gooi die wandelschoenen maar in de koffer, want de Veluwe is een wandel Walhalla! Bekijk hier onze Veluwe wandeltips! 

Fietsen op de Veluwe - Veluwe Hotel De Beyaerd (card).jpg

Fietsen op de Veluwe

De Veluwe is met haar prachtige natuur en vele knooppunten een paradijs voor fietsers. Fiets langs het Veluwermeer, de Ermelosche Heide, Hulshorster Zand en de Leuvenumse bossen. De bossen zijn het leefgebied voor vele wilde dieren. Wie weet spot u wel een edelhert! 

Hotel De Beyaerd - Harderwijk.jpg

Ontdek Harderwijk

Naast een prachtige natuurlijk biedt de Veluwe ook genoeg mogelijkheden om lekker te shoppen en cultuur te snuiven. Op 10 minuten rijden vanaf ons hotel ligt de middeleeuwse handelsstad Harderwijk.

Hanzesteden - Veluwe Hotel de Beyaerd.jpg

Hanzesteden

Hanzesteden zijn steden die van de 12e tot 16e eeuw aangesloten waren bij het zogeheten Hanzeverbond. Het Hanzeverbond was een samenwerking tussen kooplieden en handelsteden in Europa om handel te bevorderen en te beschermen.  Onder de Veluwse Hanzesteden vallen Elburg, Harderwijk en Hattem. Ontdek deze prachtige Hanzesteden tijdens je verblijf in ons hotel!

Kroller Muller museum - Veluwe Hotel de Beyaerd.jpg

TOERISTISCHE ATTRACTIES

Op de Veluwe zijn vele leuke attracties en dierenparken te vinden. De meeste mensen zijn wel bekend met het Dolfinarium in Harderwijk en Walibi Holland in Biddinghuizen, maar de Veluwe heeft nog veel meer te bieden. Om te zorgen dat je niets misloopt hebben wij hier de leukste attracties voor je verzameld.

Meer dan welkom
bij hotel de beyaerd


Je kunt je overnachting gemakkelijk en snel online boeken. Voor overige vragen kun je contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch via 0341 451 541.