Villa Veluwe Hotel de Beyaerd (4).jpg
Villa Veluwe Hotel de Beyaerd (3).jpg
Villa Veluwe Hotel de Beyaerd (9).jpg
Villa Veluwe Hotel de Beyaerd (7).jpg
Villa Veluwe Hotel de Beyaerd (12).jpg
Villa Veluwe Hotel de Beyaerd (13).jpg
Villa Veluwe Hotel de Beyaerd (10).jpg

Overnachten Veluwe 

 

Wil jij graag overnachten op de Veluwe? Dan is de Villa in het 12 persoons vakantiehuis in de Veluwe perfect voor jou en biedt de perfecte combinatie van comfort, luxe en natuurlijke schoonheid. Het hotel ligt op een ideale locatie voor het verkennen van de prachtige omgeving en biedt gemakkelijke toegang tot de vele attracties en activiteiten die de Veluwe te bieden heeft. Of je nu wilt wandelen, fietsen of gewoon wilt genieten van de rust en stilte van de natuur. Het 12 persoons vakantiehuis in de Veluwe is de perfecte uitvalsbasis voor een onvergetelijk verblijf.

Villa Veluwe Hotel de Beyaerd (12).jpg

JOUW THUIS 
TIJDENS JE WEEKEND
WEG OP DE VELUWE

Faciliteiten Villa de Beyaerd

5 slaapkamers 12 personen 3 badkamers Ligbad Vaatwasser Oven Magnetron Koelkast Vriezer Flatscreen TV Gratis Wi-Fi Oppervlakte 300 m2 Tuin, Terras

De villa beschikt over een ruime woonkamer en keuken, die perfect zijn voor het samenkomen van de hele groep. De woonkamer is voorzien van comfortabele banken en fauteuils, waar iedereen kan ontspannen en genieten van elkaars gezelschap. De villa heeft 5 slaapkamers, die allemaal zijn ingericht met comfortabele bedden en moderne faciliteiten. Elke slaapkamer heeft zijn eigen unieke sfeer en stijl, waardoor je je echt thuis zult voelen. De kamers zijn ruim en bieden voldoende ruimte voor een groep van maximaal 12 personen.

Als het weer goed is, kun je ook genieten van het buitenleven op het terras van de Villa. Hier kun je lekker ontspannen met een drankje en genieten van de zon. Het 12 persoons vakantiehuis in de Veluwe heeft ook een prachtige tuin, waar je kunt wandelen en ontspannen in de rustige omgeving.Onderkant formulier Het restaurant van Hotel De Beyaerd is ook een echte aanrader. We bieden een uitgebreid menu met heerlijke gerechten, bereid met lokale ingrediënten. Hier kun je genieten van een smakelijk diner, zonder dat je zelf de keuken in hoeft.

Villa Veluwe Hotel de Beyaerd (3).jpg

JOUW THUIS 
TIJDENS JE WEEKEND
WEG OP DE VELUWE

Meer dan welkom
bij villa de beyaerd


Je kunt je groepsovernachting gemakkelijk en snel boeken. Voor reserveringen vragen we je contact op te nemen via het contactformulier of telefonisch via 0341 451 541.