Mooiste hotel op de Veluwe

 

Een overnachting in het mooiste hotel op de Veluwe is een bijzondere ervaring die je niet wilt missen! In Hotel de Beyaerd slaap je heerlijk in alle rust, midden in de Gelderse natuur. Hier ontvlucht je de drukte van het dagelijks leven en kun je jezelf weer even helemaal opladen. Bij Veluwe Hotel De Beyaerd hebben we alles voor een heerlijk nachtje weg!

Hotel De Beyaerd - Hoofdingang - banner.jpg

De Veluwe: het mooiste natuurgebied van Nederland

De Veluwe is zonder twijfel één van de mooiste en meest veelzijdige gebieden van Nederland. Ons hotel is het ideale startpunt voor lange wandelingen door de bossen en fietstochten door prachtige natuur. Pak de fiets of e-chopper en begin aan een route naar het Veluwemeer of trek je wandelschoenen aan en verken de Ermelosche Heide. Wie weet spot je zelfs wel de Nederlandse Big Five (het edelhert, het wilde zwijn, het ree, de das en de vos)! Maar niet alleen vermaak je je hier in de natuur; in de omgeving ontdek je boetiekjes, pak je een terrasje of bezoek je musea.

Zovoeltvakantie_fietsen.jpg

Ontdek het mooie Hotel De Beyaerd

Wil je na een lange dag niet meer naar huis? Blijf dan slapen in één van de 91 hotelkamers met heerlijke bedden om in weg te dromen. Daarnaast biedt het hotel veel andere faciliteiten. Geniet van een lunch of diner in het restaurant, waar we gerechten serveren gemaakt van de lekkerste ingrediënten uit de streek. Borrel in de Hooibergbar, bij de haard of op het terras. Of ontspan in de sauna of neem een duik in het buitenzwembad dat geopend is van mei tot september.

Om je een zo goed mogelijke totaalbeleving van de Veluwe te geven, hebben we speciale arrangementen samengesteld. Hiermee heb je niet alleen een heerlijke overnachting in de natuur, maar ook meteen een activiteit of diner voor jouw weekend of midweek weg. Hiermee haal je alles uit je verblijf in ons hotel!

DSC05074.jpg