Romantische overnachting op de Veluwe

 

Toe aan even wat tijd voor jullie samen of zin in een romantisch weekendje weg? Voor een romantische overnachting is de Veluwe dé plek voor jullie. Je vindt hier de perfecte combinatie van actie en ontspanning. Ga er met zijn tweeën tussenuit en geniet van de rust en natuur bij Veluwe Hotel De Beyaerd.

Veluwe Hotel De Beyaerd (19).jpg

De liefde moet je vieren!

En hoe je dat beter dan met heerlijk eten, een fijne kamer, een prachtige omgeving en een romantische overnachting op de Veluwe? Bij Hotel De Beyaerd ontvlucht je samen de drukte van het dagelijks leven en kun je je echt helemaal focussen op elkaar. Bezoek een bijzonder museum in de buurt of wandel door indrukwekkende natuur. Laat je culinair in de watten leggen, warm op in de sauna, geniet van een goed glas wijn bij de open haard en jullie tijd samen.

DSC04919.jpg

Aan jou de keuze: relaxen of avontuur?

Op zoek naar een actieve dagbesteding? In de Veluwe is genoeg te doen! Ga voor een romantische wandeling over de heide of huur een e-chopper voor een avontuurlijke fietstocht. Bekijk ook eens ons speciale Fiets-arrangement waarbij alles tot in de puntjes voor je geregeld is. Ook voor cultuurliefhebbers is er genoeg te doen in de omgeving. Ontdek een van de vele in de buurt gelegen sfeervolle stadjes, het welbekende Dolfinarium in Harderwijk of het Kröller-Müller Museum. Ben je toe aan even helemaal niks? Relax en recharge dan met ons wellness arrangement. Hiermee geniet je van een bezoek aan wellnessresort de Zwaluwhoeve en hoef je verder alleen maar te ontspannen, alles wordt voor je geregeld!

Zovoeltvakantie_fietsen.jpg