Bijzondere trouwlocatie op de Veluwe

 

Geef het ja-woord op een bijzondere trouwlocatie op de Veluwe! In de natuur, omringd door bossen en hei vind je Hotel De Beyaerd. Ons hotel is een officiële trouwlocatie, midden op de Veluwe. We verzorgen graag de bijzonderste dag van jullie leven. Trouwen bij Veluwe Hotel De Beyaerd is genieten in alle rust; van je geliefde, gasten en alles wat deze mooie dag brengt. Van de trouwceremonie tot een bruisend feest, jullie bruiloft kan van ‘s morgens vroeg tot middernacht bij ons gevierd worden. Onze trouwlocatie is gelegen in Hulshorst in Gelderland, is een prachtige trouwlocatie voor een onvergetelijke dag.

Fotografie: Liev Fotografie

Bruiloft.png

Trouwen in de natuur

Na de ceremonie in de serre, borrel je na met alle gasten, terwijl onze chefs het diner voorbereiden. Geniet van een smakelijke maaltijd gemaakt van streekproducten in een sfeervolle setting, natuurlijk gevolgd door een geweldig huwelijksfeest! De dag sluit je af met een overnachting in onze suite, waar je ‘s ochtends gewekt wordt met een heerlijk ontbijt.

Bruiloft 1.jpg

Trouwlocatie GELDERLAND met overnachting voor gasten

Onze trouwlocatie in Gelderland biedt ook de mogelijkheid om met heel het gezelschap te overnachten in de 91 kamers van het hotel. Hotel Veluwe De Beyaerd is een paviljoen hotel. Dit betekent dat ons hotel bestaat uit meerdere gebouwen, die verbonden zijn met overdekte paden. Na alle feestelijkheden kunnen jullie gasten bijvoorbeeld de volgende ochtend samen nog even nagenieten tijdens een uitgebreid ontbijt in het hoofdgebouw.

DSC05074.jpg

BENIEUWD NAAR WAT ER ALLEMAAL MOGELIJK IS?

Wij nodigen u graag uit om vrijblijvend uw wensen te bespreken, de locatie te bekijken en met onze specialisten uw ideale bruiloft doornemen.

De serre met huiskamer in De Beyaerd is de aangewezen ruimte om te kunnen trouwen en is geschikt voor maximaal 238 personen. Parkeren is gratis en kan op ons eigen terrein. Neem vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier in te vullen of bel direct via +31 34 145 15 41.

DSC04572.jpg