VOOR IEDERE GELEGENHEID EEN PASSENDE LOCATIE 


Je zoekt een locatie om te vergaderen, een teamevent te houden of een training? Wij hebben verschillende zalen voor particuliere of zakelijke bijeenkomsten van 10 tot 150 personen. Bij uitstek is Hotel de Beyaerd geschikt voor trainingen en cursussen met ontzettend veel mogelijkheden voor leuke breakouts of teamdagen op het naastgelegen terrein van Veluwe events. Een geweldig feest organiseren kan natuurlijk ook!

_DSC0432.jpg

De mogelijkheden
voor jouw event 

Pubquiz - Veluwe Hotel De Beyaerd.jpg

Eindejaarsarrangement

De feestdagen staan weer voor de deur! Dat betekent dat het tijd is om het jaar af te sluiten en vooruit te kijken en plannen te maken voor het nieuwe jaar. De komende periode is ook de tijd om je collega’s en/of relaties nog eens te verwennen en te bedanken! Het was voor iedereen een uitdagend jaar, voor jou, maar zeker ook voor je collega’s. Nu het weer kan, vraagt dit om een gezellig uitje om het jaar af te sluiten.

Veluwe Hotel De Beyaerd - Veluwe Events_3.jpg

TEAMBUILDING

Bij Veluwe Events maak je jouw meeting in ons hotel compleet met een activiteit om de teambuilding te versterken. Bij Veluwe Events kies je uit in- en outdoor activiteiten van 10 to 1200 personen.

DSC04696.jpg

BEDRIJFSFEEST

De locatie van ons hotel maakt het de perfecte plek voor een evenement. Tot 350 personen vier je hier jouw bedrijfsfeest. Een borrel in de bar met hapjes en drankjes of een complete feestavond in het hotel, wij regelen graag jouw bedrijfsevent.

DSC04997.jpg

FEESTAVOND

Een bruiloft, receptie of verjaardag. Voor een feestje zijn wij altijd in. Met een hapje en een drankje. Of een compleet diner. Jij nodigt de gasten uit, wij zorgen voor een compleet verzorgde feestavond of borrel, midden op de Veluwe.

Bruiloft.png

BRUILOFT

Je wilt elkaar het ja-woord geven op een bijzondere locatie. Ons hotel is een officiële trouwlocatie, midden op de Veluwe. Na de ceremonie in de serre, borrel je na met alle gasten, terwijl onze chef’s het diner voorbereiden. De dag sluit je af met een overnachting in onze suite, waar je ‘s ochtends gewekt wordt met een heerlijk ontbijt.

Veluwe Hotel De Beyaerd (7).jpg

LUNCH/DINER

Bij ons zit je goed voor zowel een zakelijke- als particuliere lunch of diner. Onze koks bereiden de lekkerste gerechten met producten uit de directe omgeving.

Veluwe Hotel De Beyaerd (19).jpg

BORRELEN

De succesvolle vergadering afsluiten met een borrel? In onze Hooibergbar geniet je zonder zorgen. Met ons ruime aanbod aan dranken, smakelijke hapjes en de gastvrijheid van ons team, leggen wij jou en jouw gasten met veel plezier in de watten. 

BenieuwD naar
de mogelijkheden?

 

Vul het contactformulier in en iemand van ons Meeting & Events team zal contact met je opnemen voor een vrijblijvend advies. Of neem direct contact met ons op via 034 145 15 41