Vergaderen op de Veluwe

Zo af en toe is het goed om eens ergens anders te vergaderen dan in een meetingroom op kantoor. Soms omdat je jouw medewerkers wilt prikkelen om op andere ideeën en met andere voorstellen te komen, soms omdat je met externe partners of partijen wilt sparren. Vergaderen op de Veluwe is daar erg geschikt voor. De groene natuur nodigt uit om out of the box te denken. Bij Hotel De Beyaerd, gelegen in hartje natuur, ben je dan op het juiste adres.

 

VOOR IEDERE GELEGENHEID EEN PASSENDE LOCATIE 


Je zoekt een locatie om te vergaderen, een vergaderboerderij met overnachting, een locatie om een teamevent te houden of een training te geven? Wij hebben verschillende zalen voor particuliere of zakelijke bijeenkomsten van 10 tot 150 personen. Bij uitstek is Hotel de Beyaerd geschikt voor trainingen en cursussen met ontzettend veel mogelijkheden voor leuke breakouts of teamdagen op het naastgelegen terrein van Veluwe events. Een geweldig feest organiseren kan natuurlijk ook!

20230412-tomdoms_1549850.jpg
_DSC0432.jpg
20230412-tomdoms_1659852.jpg

Vergaderen op de Veluwe en eten

Sommige vergaderingen duren nu eenmaal langer dan gepland. Er is veel te bespreken en er wordt onderling gespard over nieuwe ideeën. Om ervoor te zorgen dat iedereen geconcentreerd blijft, is een kleine pauze wel op zijn plaats. Na een goede maaltijd kunnen jullie weer fris van start. Bij Hotel De Beyaerd kun je naast vergaderen ook lunchen, dineren of borrelen. Je kunt de vergadering zelfs afsluiten met een feest. Het dineren of lunchen doe je in ons restaurant de Veluwse Huyskamer. In de sfeervolle voormalige boerderij geniet je van gerechten die onze chef-kok met verse producten uit de regio voor jullie hebben gemaakt. Eerst de dag afsluiten met een gezellige borrel? Dat kan in de Hooibergbar. Hier genieten jullie van een heerlijk glas wijn of biertje voor het warme haardvuur.

 

Overnachten na een drukke dag

Hebben jullie meer tijd nodig? Je kunt er ook voor kiezen om bij ons te vergaderen en overnachten.  Na een goede nachtrust heten we jullie graag welkom voor een vers en uitgebreid ontbijt. Ondertussen horen jullie de vogels fluiten en beginnen jullie ontspannen aan een nieuwe dag. Jullie kunnen verder vergaderen, of kiezen voor een leuke activiteit in de omgeving. Wat dacht je van een teambuilding bij Veluwe Events. Dit outdoor terrein ligt naast het hotel. Je kunt hier met wel 500 personen je uitleven. Ga quadrijden, boogschieten of kies voor een andere leuke activiteit. Fietsen of wandelen in de schitterende omgeving kan natuurlijk ook. Door te bewegen in de natuur komen jullie op nieuwe ideeën en laden jullie weer op voor een nieuwe vergadersessie. Samen met de boswachter op pad tijdens een wildsafari is ook nog een optie.

De Serre - Veluwe Hotel De Beyaerd (blok)

De mogelijkheden
voor jouw event 

Veluwe Hotel De Beyaerd - Veluwe Events_3.jpg

TEAMBUILDING

Bij Veluwe Events maak je jouw meeting in ons hotel compleet met een activiteit om de teambuilding te versterken. Bij Veluwe Events kies je uit in- en outdoor activiteiten van 10 to 1200 personen.

DSC04696.jpg

BEDRIJFSFEEST

De locatie van ons hotel maakt het de perfecte plek voor een evenement. Tot 350 personen vier je hier jouw bedrijfsfeest. Een borrel in de bar met hapjes en drankjes of een complete feestavond in het hotel, wij regelen graag jouw bedrijfsevent.

DSC04997.jpg

FEESTAVOND

Een bruiloft, receptie of verjaardag. Voor een feestje zijn wij altijd in. Met een hapje en een drankje. Of een compleet diner. Jij nodigt de gasten uit, wij zorgen voor een compleet verzorgde feestavond of borrel, midden op de Veluwe.

Veluwe Hotel De Beyaerd (7).jpg

LUNCH/DINER

Bij ons zit je goed voor zowel een zakelijke- als particuliere lunch of diner. Onze koks bereiden de lekkerste gerechten met producten uit de directe omgeving.

Veluwe Hotel De Beyaerd (19).jpg

BORRELEN

De succesvolle vergadering afsluiten met een borrel? In onze Hooibergbar geniet je zonder zorgen. Met ons ruime aanbod aan dranken, smakelijke hapjes en de gastvrijheid van ons team, leggen wij jou en jouw gasten met veel plezier in de watten. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Reserveer jouw vergadering hier

 

Wil je vergaderen op de Veluwe? Vul het contactformulier in en iemand van ons Meeting & Events team zal contact met je opnemen voor een vrijblijvend advies. Of neem direct contact met ons op via 034 145 15 41