Vergaderen en overnachten

Vergaderen op kantoor kan altijd, maar soms vereisen bepaalde vergaderingen een andere omgeving. Een omgeving die bijvoorbeeld prikkelarm is en daardoor inspirerend werkt voor nieuwe ideeën. Een vergadering houden bij Hotel De Beyaerd is dan een uitstekend idee. Ons hotel is gevestigd op de Veluwe, hierdoor genieten alle deelnemers van de rust in deze groene oase. Vergaderen én overnachten bij Hotel De Beyaerd is ook een optie. Hierdoor hoeven de deelnemers van de vergadering niet naar huis te rijden en kunnen jullie de vergadering de volgende dag weer voortzetten.

Hotel De Beyaerd (blok).jpg

Kleinschalig vergaderen en overnachten bij Hotel De Beyaerd

Het is bij Hotel De Beyaerd mogelijk om zakelijke bijeenkomsten te organiseren vanaf 10 personen. Kleinschalig vergaderen en overnachten is daarom zeker mogelijk. Zo kun je kiezen om voor iedereen een kamer te boeken. We bieden de keuze uit een Tweepersoonskamer, Comfort tweepersoonskamer en een Deluxe kamer. Wat de wensen ook zijn, wij regelen het graag voor jullie.

 

Ontbijten, lunchen en dineren: alles is mogelijk

Wanneer je gaat vergaderen en overnachten, wil je natuurlijk ook dat de innerlijke mens van de deelnemers is verzorgd. Na een fijne nacht te hebben geslapen en onder een verkwikkende douche te zijn gestapt, is het tijd voor een smakelijk ontbijt. Onze 91 kamers zijn verspreid over het terrein, waardoor je tussen het groen door wandelt naar het hoofdgebouw voor een lekker ontbijt. Daarna starten jullie de vergadering in een van de ruimtes, waar jullie ook koffie en thee kunnen krijgen. Het is mogelijk om ook een smakelijke lunch en heerlijk diner te reserveren voor de deelnemers. In het restaurant de Veluwse Huyskamer genieten jullie van een lekkere maaltijd die door onze koks bereid is met streekproducten en natuurlijk veel liefde. Dat proef je!

Hotel-1.jpg

Borrelen in de Hooibergbar

Willen jullie niet alleen vergaderen en overnachten, maar ook gezellig met z’n allen samen zijn? Ga dan na een vergadersessie gezellig borrelen in de Hooibergbar. Het bier komt vers van de tap en ook een andere borrel drink je heerlijk op voor de open haard. Met mooi weer is het ook mogelijk om op het terras te zitten. Hierdoor krijgt jullie hoofd na het vele vergaderen even de kans om te ontspannen en te genieten van de gezellige gesprekken.

 

Vergaderen en overnachten combineren met teambuilding activiteiten

Er is nog meer mogelijk bij Hotel De Beyaerd. Naast kleinschalig vergaderen en overnachten kun je met z’n allen aan teambuilding doen op het terrein naast het hotel, bij Veluwe Events. Je hebt keuze uit verschillende in- en outdoor activiteiten, zoals een pubquiz, quadrijden of boogschieten. Het is een aangename onderbreking van het vergaderen. Liever een rustigere activiteit doen? Met z’n allen wandelen of fietsen op de Veluwe tijdens een pauze kan natuurlijk ook. Neem contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden voor jouw vergadering met overnachting.

DSC04572.jpg

WAT ANDERE 
GASTEN ZEGGEN

“FANTASTISCH VERBLIJF”

Een leuk knus hotel op de Veluwe die goed past in de omgeving. We hebben een goed verblijf gehad. De kamer was netjes en het eten was goed. In de omgeving heb je leuke wandel- en fietsroutes. Daarnaast is de leuke stad Harderwijk dichtbij. Goede prijs/kwaliteit verhouding!

- April 2021, Hilde, Tripadvisor

“Super hotel”

Heerlijk gefietst, gewandeld en genoten van de prachtige natuur. Vanaf het het hotel sta je praktisch binnen 3 minuten midden op de Veluwe. Na een intensieve bewegelijke dag heerlijk bij kunnen komen in de sauna van het hotel. Super verblijf. Ookal was het onze derde keer.

- Februari 2021, Wouter S, Tripadvisor

“Super goed”

Een goed en gezellig hotel, met vriendelijk personeel dat graag een praatje maakt. Het terrein waar het hotel op staat is echt superverzorgd. We hebben heerlijk gegeten in het restaurant. Onze smaakpapillen zijn goed verwend! En het spotten van herten en wilde zwijnen 's morgens, olv natuurgids Peter is een dikke aanrader. De kamer is netjes. Wij hebben genoten en willen zeker terugkomen om nog meer van de omgeving te kunnen zien.

- Oktober 2020, Corina R, Tripadvisor

WEEKENDJE WEG op de veluwe?


Je kunt je weekendje weg op de Veluwe gemakkelijk en snel online boeken. Voor overige vragen kun je contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch via 0341 451 541.