outdoor centrum midden op de veluwe

 

Midden op de Veluwe bevindt zich het leukste outdoor centrum van Nederland. Een plaats waar je als groep tot wel 350 personen helemaal los kunt gaan, of sterker nog, los móet gaan. Aan welke activiteit je ook deelneemt, het is een prachtige beleving die je niet snel zult vergeten.

Combineer een outdoor event met een overnachting of diner in Veluwe Hotel De Beyaerd. Van 4x4 rijden tot pub quiz, alle activiteiten vinden op eigen terrein en in de omgeving plaats.Kom genieten, kom naar Veluwe Events!

Hotel De Beyaerd - Veluwe Events (blok).jpg

in- en outdoor activiteiten


Wanneer je kijkt naar ons logo, zie je al voor een groot deel wie wij zijn. Wij zijn de vos van de Veluwe, een intelligent en energiek dier, die houdt van uitdagingen. Zonder scherpe lijnen, ruig en stoer. Met onze activiteiten weten wij mensen keer op keer weer te verrassen. Wij bouwen ervaringen; cultureel, sportief, recreatief, maar vooral energiek. Onze menselijke aanpak onderscheidt ons, we denken niet in hokjes, maar zoeken altijd naar de beleving die het beste bij jou past. Onze ervaren en gekwalificeerde instructeurs vinden niets leuker dan op de top van hun kunnen jouw groep een kwalitatief event te bezorgen. Hoewel het er soms stevig aan toe gaat, staat veiligheid altijd voorop. Om deze reden worden de instructeurs meerdere keren per jaar bijgeschoold en zijn wij TÜV gecertificeerd en VeBon lid.

DJI_0266.jpg

activiteiten


Ben je op zoek naar een activiteit voor jouw groep die niet heel de dag in beslag neemt? Bijvoorbeeld een leuke buiten activiteit? Bij Veluwe Events kies je uit een ruim aanbod aan activiteiten die in tijdsduur variëren. Kies voor een korte activiteit van maximaal een uurtje of pak uit met een langere activiteit van 3 uur. Van 4x4 rijden, tot tandem fietsen of handboogschieten. Mag de activiteit wat langer duren dan staat aangegeven? Dan passen we het programma aan. Laat ons weten wat de samenstelling is van jouw groep. We denken met je mee wat voor activiteit het beste bij jouw groep, budget en programma past.

Veluwevents-18.jpg

arrangementen


Je organiseert een volledige dag voor een bedrijfsuitje of team uitje? Dan stellen we een arrangement samen. Dit zijn pakketten waarin meerdere activiteiten gecombineerd worden. Een arrangement kan met of zonder horeca en catering faciliteiten samengesteld worden. Je wilt graag starten met een ontbijt? Eerst een besloten presentatie geven aan de groep? Afsluiten met een barbecue of knallende feestavond? Veluwe Hotel De Beyaerd ligt naast ons outdoor terrein en heeft hier alle mogelijkheden voor,  zelfs met overnachting.

Veluwevents-15.jpg

JOUW EVENEMENT ORGANISEREN
BIJ HOTEL DE BEYAERD?

 

Vul het contactformulier in en iemand van ons Meeting & Events teams zal contact met je opnemen voor een vrijblijvend advies. Of neem direct contact met ons op via 034 145 15 41