Weekendje weg in de herfst

Naarmate de herfst nadert, worden de dagen korter en het weer grijzer en kouder. De bladeren veranderen van groen naar rood en oranje, en je kunt de geur van vallende bladeren in de lucht ruiken. Het is dan ook het perfecte seizoen voor een heerlijk ontspannen weekendje weg in de herfst. En waar anders kun je de herfst beter ervaren dan op de Veluwe? Bij Veluwe Hotel De Beyaerd kun je even helemaal tot rust komen te midden van de prachtige herfstkleuren. Geniet van de rustieke charme, warme gastvrijheid en prachtige natuur.

 

Een onvergetelijk weekend weg in de herfst

Een weekendje weg in de herfst bij Veluwe Hotel De Beyaerd is de perfecte tijd voor een fietstocht door het bos of over de heide, waarbij je de kleurrijke herfstlandschappen kunt verkennen. Of kies voor een lange wandeling en geniet van het knisperen van de bladeren onder je voeten. De adembenemende natuur zal je versteld doen staan. De frisse herfstlucht geeft je nieuwe energie en inspiratie, waardoor je helemaal kunt opladen tijdens je herfstweekendje weg. Voor de sportieve gast die graag zijn actieve levensstijl wil behouden, hebben we ook een goed uitgeruste fitnessruimte in ons hotel.

Hotel De Beyaerd - Hoofdingang - banner.jpg

Ontspanning en opladen

Wanneer je na je wandeling of fietstocht terugkomt in het hotel, kun je in de gezellige Hooibergbar genieten van een dampende kop chocolademelk bij een haardvuur. Het is de ideale plek om eens goed bij te kletsen, herinneringen op te halen en te genieten van je gezelschap. Daarnaast bieden de comfortabele kamers een knusse plek om te genieten van de herfst sfeer tijdens je weekendje weg in het najaar.

 

Ben je na een actieve dag in de herfstlucht op zoek naar een mogelijkheid om volledig te ontspannen? Dan biedt onze sauna de perfecte uitkomst om je lichaam te verwennen met de heerlijke warmte en je spieren te herstellen. Het is de ideale manier om eventuele stress los te laten en even helemaal voor jezelf te kiezen.

Zovoeltvakantie_fietsen.jpg

Geniet van de herfstpracht: een weekendje weg in het najaar

Beleef een weekendje weg in het najaar bij Veluwe Hotel De Beyaerd, waar de herfst een magische tijd van het jaar is. Met de prachtige natuur, ontspannende faciliteiten en warme gastvrijheid, is ons hotel de ideale plek om volledig tot rust te komen. De herfst roept, klaar om jezelf te verwennen met een herfstuitstapje? Boek dan nu jouw weekendje weg in de herfst bij Veluwe Hotel De Beyaerd. Wij heten je van harte welkom om te komen genieten. Boek nu en wie weet zien wij jou binnenkort op de Veluwe!

Veluwe herfst.jpg