Wild eten Veluwee  

De Veluwe staat bekend om zijn adembenemende natuur en uitgestrekte bossen, waarin een overvloed aan wilde dieren te vinden is. Wat is er nu leuker dan deze natuurlijke pracht te combineren met een heerlijk culinair avontuur? Bij Veluwe Hotel De Beyaerd bieden we je nu de ideale gelegenheid om de wildernis van de Veluwe te ontdekken en te genieten van smakelijk wild eten, gecombineerd met een comfortabele overnachting in ons schitterende hotel.

 

Wild eten op de Veluwe: beleef een unieke ervaring

In en rondom de Veluwe zijn diverse wilde dieren te vinden, waaronder zwijnen en reeën. Van oktober tot en met december heb je de mogelijkheid om bij Veluwe Hotel De Beyaerd deel te nemen aan het Wilde Tafel diner, in samenwerking met Wildpraat. Samen met de boswachter ga je op verkenning in de natuur, waar je met eigen ogen kunt zien waar het wild leeft. Na deze avontuurlijke excursie geniet je van een heerlijk wild diner op onze buitenlocatie.

Hotel De Beyaerd - Hoofdingang - banner.jpg

Het wild eten programma

Op het programma staat ontvangst met koffie, thee en een lekkernij. Daarna ga je samen met de boswachter op pad over het landgoed. Tijdens deze excursie verkennen jullie de natuur en gaan jullie op zoek naar edelherten, wilde zwijnen en reeën. Daarna geniet je op onze prachtige buitenlocatie van smakelijk Veluwe. Dat is pas echt Wild eten op de Veluwe. De boswachter bereid live op het vuur het wild. Na het diner geniet je bij het kampvuur nog van een drankje en het dessert.

 

Wild eten Veluwe met overnachting

Wil je nog langer genieten van de schitterende omgeving? Reserveer dan de Wilde tafel inclusief hotel arrangement bij Veluwe Hotel De Beyaerd. Na de heerlijke maaltijd in open lucht ontspan je in een van onze comfortabele kamers. Ons hotel is de perfecte plek om na een dag vol avonturen in de natuur tot rust te komen. Geniet van alle moderne voorzieningen en warme gastvrijheid, zodat je je direct thuis voelt. De volgende ochtend staat er een smakelijk ontbijtbuffet voor je klaar om aan te schuiven.

Zovoeltvakantie_fietsen.jpg

Boek nu en ontdek de schoonheid van de Veluwe

Combineer wild eten met een heerlijk weekendje weg. Of je nu zoekt naar een romantisch uitje met z’n twee, een leuk familie-avontuur of gewoon een ontspannende ontsnapping aan de dagelijkse sleur; wij hebben alles in huis wat je nodig hebt om van je verblijf een onvergetelijke herinnering te maken.

 

Boek nu nog je wild eten Veluwe-avontuur met overnachting bij Veluwe Hotel De Beyaerd en ontdek de prachtige natuur en heerlijke culinaire schatten van deze schitterende regio. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen. Neem nu contact op via het contactformulier of bel meteen naar 034 145 15 41.

DSC05074.jpg