Kindvriendelijk hotel op de Veluwe

 

Van plan om met het gezin naar de Veluwe te gaan? Bij ons zijn kinderen van harte welkom! De Veluwe is één groot speelparadijs voor kinderen om te ontdekken. Slapen in ons kindvriendelijke hotel op de Veluwe is dan ook voor groot en klein een feestje. Hotel de Beyaerd heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden; van comfort tweepersoonskamers tot kamers met slaapbank voor de kinderen. Onze familiekamer heeft zelfs een stoer stapelbed! Zijn jullie met een groot gezelschap? Villa De Beyaerd (15 personen) kan jouw eigen villa zijn voor een weekend of midweek.

Hotel De Beyaerd - Hoofdingang - banner.jpg

Eropuit met kinderen op de Veluwe

Verblijven in het kindvriendelijke Hotel de Beyaerd is één groot avontuur voor het hele gezin. Vanuit het hotel loop of fiets je direct het prachtige natuurgebied in. Ideaal dus voor een wandeling of fietstocht door de bossen, uitgestrekte heidevelden en zandverstuivingen. Loop een rondje om de Heksenboom, bekijk het oude stationnetje Hulshorst en bungel je voeten in het Zilverbeekje. Maak je ontdekkingstocht avontuurlijker door op wildsafari te gaan met de boswachter. De Leuvenumse bossen zitten vol met wilde dieren en hoe gaaf zou het zijn om de Nederlandse Big Five (het edelhert, het wilde zwijn, het ree, de das en de vos) in het echt te spotten!

Zovoeltvakantie_fietsen.jpg

Leukste hotel met de kinderen op de Veluwe

Na een heerlijke nachtrust in de gezellige familiekamer zijn jullie helemaal klaar voor de dag! Ontdek de faciliteiten van het hotel zoals het buitenzwembad of ga eropuit. Blijven jullie wat langer? In de omgeving van Hotel De Beyaerd zijn er ontzettend veel leuke uitstapjes om te ondernemen of hotspots om te bezoeken. In de omgeving van Hotel de Beyaerd vind je bijvoorbeeld populaire attracties zoals de Apenheul, Walibi Holland, pannenkoekenhuis Hans en Grietje, Dolfinarium Harderwijk en het Kröller-Müller museum. Een ding is zeker: bij Hotel de Beyaerd hoef je je nooit te vervelen!

DSC05074.jpg