De perfecte heidag locatie op de Veluwe

Hotel de Beyaerd ligt op de Veluwe. De groenrijke omgeving is bijna vrij van prikkels, waardoor het de ideale locatie is voor een heidag. Je hoort er de vogels fluiten, kunt makkelijk de rust opzoeken tijdens een wandeling en tegelijkertijd heb je beschikking tot onze faciliteiten. Er is genoeg ruimte om te vergaderen, seminars te geven, te doen aan teambuilding en slapen kan ook nog. Wat je ook tijdens de heidag wilt organiseren, wij doen er alles aan om er een succes van te maken.

Hotel De Beyaerd - Hoofdingang - banner.jpg

Heidag locatie met overnachting: verschillende kamers

Wil je een heidag organiseren die meerdere dagen duurt? Ook dan ben je bij Hotel de Beyaerd aan het juiste adres. Het hotel is een paviljoen hotel met in totaal 91 kamers. Zo hebben we tweepersoonskamers, comfort tweepersoonskamers en Deluxe kamers. Of huur onze 12 persoons appartement af voor de heidag. ’s Morgens schuiven jullie met de groep aan tafel voor het ontbijt in het hoofdgebouw, waarna jullie starten met het programma van seminars, teambuilding activiteiten of vergaderingen. Dit tezamen vormt de perfecte heidag locatie met overnachting.

 

Van 10 personen tot 150 personen: er is van alles mogelijk

Hotel De Beyaerd beschikt over verschillende vergaderlocaties. Zo hebben we zalen voor zakelijke bijeenkomsten voor 10 personen tot 150 personen. Hierdoor is het hotel erg geschikt voor het geven van trainingen, seminars, cursussen en het houden van vergaderingen. Het is ook een erg geschikte heidag locatie omdat we voor de lunch en het diner kunnen zorgen. Onze chef-koks bereiden heerlijke gerechten met producten uit de streek. Sluit de dag af met een borrel in de Hooibergbar, waar je geniet van heerlijke drankjes en hapjes.

Zovoeltvakantie_fietsen.jpg

perfecte locatie heisessie

Zoek je een heisessie locatie met mogelijkheden voor teambuilding? Naast het terrein van Hotel De Beyaerd ligt Veluwe Events. Hier maak je jouw heidag compleet met leuke teambuilding activiteiten. Je gaat hier met groepen van wel 500 personen los. Of je nu wilt quadrijden, een clinic wilt of een pubquiz wilt doen: het kan allemaal. Aan de hand van jouw wensen zorgt Veluwe Events voor een passend aanbod van in- en outdoor activiteiten.

 

HeiSSIE locatie met mogelijkheden voor een feest

Wat is er nou leuker dan een heidag of heidagen af te sluiten met een groot feest? Hotel De Beyaerd heeft alles in huis om het event af te ronden met een spectaculair feest. In de Hooibergbar drink je een lekker biertje van de tap samen met jouw collega’s. De open haard staat voor jullie aan. Is het mooi weer? Dan zit je uiteraard heerlijk op het terras! Ook bij Veluwe Events kan je in de Jachthut terecht voor een heerlijke borrel. Zien we je snel?

DSC05074.jpg