Whiskey tour Veluwe

Overnachten doe je bij Hotel de Beyaerd! Een Whiskey tour op de Veluwe is een super leuk uitje om te doen voor een vrijgezellenfeest, verjaardag of gewoon zomaar. Natuurlijk wil je alles kunnen proeven en liever niet de BOB zijn tijdens zo’n tour. De oplossing om niet te hoeven te rijden: overnacht bij Veluwe Hotel De Beyaerd!

 

Na de Whiskey tour heerlijk slapen

Veluwe Hotel De Beyaerd beschikt over 91 ruime kamers. Kom je met een groep vrienden? Dan is Villa De Beyaerd (geschikt voor 15 personen) perfect. Bij het hotel kom je volledig tot rust, want het is midden in de natuur gelegen. Na het wakker worden hoor je de vogels fluiten en zie je de eerste zonnestralen door de bomen vallen. Er staat een smakelijk en uitgebreid ontbijt op je te wachten in de ontbijtzaal.

Hotel De Beyaerd - Hoofdingang - banner.jpg

Fietsen op de Veluwe

Naast een Whiskey tour op de Veluwe kun je vanuit het hotel nog veel meer leuke activiteiten ondernemen. Verken de schitterende natuur wandelend of op de fiets.  Neem zelf je fietsen mee. Lukt dat niet? Maak je geen zorgen, bij ons in het hotel kun je ook (elektrische) fietsen huren. We verhuren zelfs e-choppers! Ook leuk: ga op Wildsafari met de boswachter.

Naborrelen bij de Hooibergbar

Wil je na de leuke Whiskey tour op de Veluwe ook nog lekker met z’n allen naborrelen? Kom dan voor een lekkere whiskey of een ander drankje naar de Hooibergbar. Met mooi weer kun je terecht op ons ruime terras. Tijdens koudere dagen warm je jezelf lekker op naast het haardvuur. Geniet van de gezellige sfeer en praat nog lekker na over de leuke tour.

Zovoeltvakantie_fietsen.jpg

Lunchen en dineren bij restaurant de Veluwse Huyskamer

Voordat je op Whiskey tour gaat, is het verstandig om een bodempje te leggen. Kom daarom lekker bij ons lunchen of dineren in restaurant de Veluwse Huyskamer. Het restaurant bevindt zich in een voormalige boerderij waarvan je nog steeds de restanten ziet. De sfeervolle oude balken en gerestaureerde staldeuren geven het restaurant net dat beetje extra. Geniet van lekkere gerechten uit de keuken, gemaakt met streekproducten.

Een overnachting reserveren voor de proeverij

Boek je hotelkamer of Villa De Beyaerd voor je whiskey proeverij nu via het contactformulier, mail naar info@hoteldebeyaerd.nl of bel 0341 45 15 41. Vrijblijvend bespreken we met je de mogelijkheden, boek je de kamer, reserveer je een fiets, e-bike of e-chopper en de voorpret kan beginnen!

DSC05074.jpg