SLUIT HET JAAR FEESTELIJK AF op de veluwe

 

De feestdagen staan weer voor de deur! Dat betekent dat het tijd is om het jaar af te sluiten en vooruit te kijken en plannen te maken voor het nieuwe jaar. De komende periode is ook de tijd om je collega’s en/of relaties nog eens te verwennen en te bedanken! Het was voor iedereen een uitdagend jaar, voor jou, maar zeker ook voor je collega’s. Nu het weer kan, vraagt dit om een gezellig uitje om het jaar af te sluiten. Veluwe Hotel De Beyaerd is een unieke locatie op de Veluwe waar je in winterse sferen samen kan komen met je collega’s. De vuurkorven branden, de Glühwein pruttelt in de hangpotten boven het vuur en ons team staat klaar in de sfeervolle Jachthut of Hooibergbar om jullie te ontvangen!

Pubquiz - Veluwe Hotel De Beyaerd.jpg

VELUWS WINTER ARRANGEMENT

 

Onze suggestie voor een lekker uitje, is ons Veluws winter arrangement:

  • Exclusieve & sfeervol aangeklede ruimte
  • Ontvangst met winters welkomstdrankje
  • 3-uurs borrel (binnenlands gedestilleerd)
  • Winterse BBQ              
  • Pubquiz
  • Gratis parkeren

Bovenstaand arrangement is te reserveren vanaf 20 personen. Heb je nog aanvullende wensen? Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor je op. 

 

€ 63.00 per persoon

 

DE GULLE GEVER

Geef iets extra’s aan je collega’s met onze Veluwse Kerstpakketten. Mooie pakketten gevuld met lokale producten.

Winter BBQ - Veluwe Hotel De Beyaerd.jpg

JOUW EVENEMENT ORGANISEREN
BIJ HOTEL DE BEYAERD?

 

Vul het contactformulier in en iemand van ons Meeting & Events teams zal contact met je opnemen voor een vrijblijvend advies. Of neem direct contact met ons op via 034 145 15 41