De leukste congreslocatie op de Veluwe:

Veluwe Hotel De Beyaerd

Ben je op zoek naar een mooie congreslocatie op de Veluwe? Dan ben je bij Veluwe Hotel De Beyaerd aan het juiste adres. Je kunt hier terecht voor zakelijke bijeenkomsten van 10 tot 150 mensen. Het hotel is de ideale locatie voor je congres. Er zijn namelijk veel mogelijkheden en de locatie is prachtig. Daarnaast kun je het congres ook nog combineren met een leuk event bij het naastgelegen terrein van Veluwe events.

Hotel De Beyaerd (blok).jpg

Kleinschalig vergaderen en overnachten bij Hotel De Beyaerd

Wanneer je ontspannen een congres wilt organiseren, is het fijn als je ook op de locatie kunt overnachten. Op die manier kun je in de vroege ochtend nog alle voorbereidingen treffen en na het congres direct ontspannen. Veluwe Hotel De Beyaerd is daarvoor bij uitstek de perfecte congreslocatie. Het is een paviljoen hotel. Het hotel bestaat dus uit meerdere gebouwen, waardoor je via de bostuin naar het hoofdgebouw loopt voor het ontbijt. Terwijl de vogels fluiten, bereid jij je rustig voor op de dag. Maar ook je gasten kunnen blijven overnachten. We hebben namelijk 91 kamers en een groepsaccommodatie voor 15 mensen.

 

Voed de innerlijke mens tijdens het congres

Een congreslocatie zonder eet- en drinkgelegenheid kan natuurlijk niet. Bij onze congreslocatie op de Veluwe kun je jouw congresgasten heerlijk laten dineren en lunchen in de Veluwse Huyskamer. We bereiden de gerechten met zoveel mogelijk ingrediënten uit de streek. Wil je dat jouw gasten daarna ook nog voor het slapen gaan een borrel kunnen drinken? Ze zijn van harte welkom in onze Hooibergbar. Onder het genot van een drankje bij de open haard sluiten je gasten de inspirerende congresdag af.

Hotel-1.jpg

Congreslocatie de Veluwe met een outdoorterrein

Naast Veluwe Hotel De Beyaerd ligt het outdoorterrein Veluwe events. Een plek waar je met maximaal 500 mensen helemaal los kunt gaan. Er zijn verschillende mogelijkheden, allemaal activiteiten die bij jou en je gasten zorgen voor mooie herinneringen aan het congres. Een rustigere uitstap na of tijdens het congres kan natuurlijk ook. De omgeving leent zich uitstekend voor schitterende wandelingen of fietstochten. Op 10 minuten rijden vanaf het hotel ligt de leuke stad Harderwijk. Andere Hanzesteden in de omgeving zijn Hattem en Elburg.

 

Vraag meer informatie aan over deze congreslocatie op de Veluwe

Ben je enthousiast geworden en wil je weten of we nog plek hebben voor jouw congres? Neem dan contact met ons op via 034 145 15 41 of vraag een offerte aan. Dan neemt iemand van ons Meeting & Events team contact met je op voor vrijblijvend advies.

DSC04572.jpg

WAT ANDERE 
GASTEN ZEGGEN

“FANTASTISCH VERBLIJF”

Een leuk knus hotel op de Veluwe die goed past in de omgeving. We hebben een goed verblijf gehad. De kamer was netjes en het eten was goed. In de omgeving heb je leuke wandel- en fietsroutes. Daarnaast is de leuke stad Harderwijk dichtbij. Goede prijs/kwaliteit verhouding!

- April 2021, Hilde, Tripadvisor

“Super hotel”

Heerlijk gefietst, gewandeld en genoten van de prachtige natuur. Vanaf het het hotel sta je praktisch binnen 3 minuten midden op de Veluwe. Na een intensieve bewegelijke dag heerlijk bij kunnen komen in de sauna van het hotel. Super verblijf. Ookal was het onze derde keer.

- Februari 2021, Wouter S, Tripadvisor

“Super goed”

Een goed en gezellig hotel, met vriendelijk personeel dat graag een praatje maakt. Het terrein waar het hotel op staat is echt superverzorgd. We hebben heerlijk gegeten in het restaurant. Onze smaakpapillen zijn goed verwend! En het spotten van herten en wilde zwijnen 's morgens, olv natuurgids Peter is een dikke aanrader. De kamer is netjes. Wij hebben genoten en willen zeker terugkomen om nog meer van de omgeving te kunnen zien.

- Oktober 2020, Corina R, Tripadvisor

WEEKENDJE WEG op de veluwe?


Je kunt je weekendje weg op de Veluwe gemakkelijk en snel online boeken. Voor overige vragen kun je contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch via 0341 451 541.