NIEUWSBERICHT 

 

Van Sunday Chillings aan het zwembad tot een heel weekend met openlucht bioscoop. Het vernieuwde Hotel de Beyaerd pakt door deze zomer met een divers aanbod aan zomerse activiteiten. Naas onze hotelgasten, willen we ook gasten uit de omgeving laten genieten van ons mooie product. ‘We zijn eigenlijk een soort resort, waar je je echt even ‘op vakantie’ voelt. Kijk die mensen op de loungebedjes aan ons zwembad eens heerlijk genieten. Tijdens de Sunday Chillings kan dit dus ook voor buurtbewoners.’,  geeft Esmee de Keijzer aan.

Veluwse zomer
Het idee voor een actiever zomerprogramma is een beetje afgekeken vanuit de resorts in het buitenland, die dit natuurlijk altijd heel goed doen op dagelijkse basis. De afgelopen zomers hier in Nederland waren top qua temperatuur en zon, dus toen zijn we gaan nadenken welke activiteiten we zouden kunnen aanbieden, voor zowel de hotelgast als de mensen uit de omgeving. De eerste activiteit start op 7 juli en is een BBQ met live muziek. ‘In geval van nood, hebben we natuurlijk ook een slecht weer alternatief ’geeft Esmee aan. De BBQ wordt volledig verzorgd op het gezellige terras horende bij De Veluwse Huyskamer en opgeleukt door een muzikaal duo uit Zwolle, die sfeervolle muziek spelen variërend van eigen werk tot covers van o.a. John Mayer en Billie Eilish. Later in juli worden de Sunday Chills at the Pool toegevoegd.

Een schets: zwemmen, cocktailtjes- (ook alcoholvrij) drinken aan het zwembad en genieten van lekkere lounge tonen van de DJ met aansluitend een heerlijk 3-gangendiner, welke dus ook zonder hotelovernachting te boeken zijn.

Beyaerd Open Lucht Bioscoop
Als kers op de taart komt er in het weekend van 11-12-13 augustus een heuse Openlucht Bioscoop, ook te boeken in combinatie met een 3-gangen diner in De Veluwse Huyskamer of met hotelarrangement.  Een perfecte zomerse avond van 19u tot net middernacht.  We hopen ook met deze activiteit dat buurtbewoners ons ook in de toekomst vaker weten te vinden. Je ziet nu al dat vaak dat men aan als tussenstop of aan het eind van een wandeling, onze locatie weet te vinden, enkel voor het restaurant. Dat willen we komende periode gaan uitbouwen.

Over Hotel de Beyaerd
Hotel De Beyaerd biedt 91 comfortabele kamers, 11 banqueting & conferentiezalen tot 350 personen, een villa, een bar, een restaurant en uitstekende ontspanningsfaciliteiten als sauna, fitness en een buitenzwembad. Het restaurant De Veluwse Huyskamer is van binnen en buiten gezellig en serveert mooie gerechten. Op het 6 hectare grote terrein is eveneens het outdoorcenter Veluwe Events gevestigd.

 

Bekijk hier het gehele programma: Veluwse Zomer 

VELUWSE ZOMER  BEYAERD.png

MORE THEN WELCOME TO 
ENJOY YOUR STAY

 

U kunt uw overnachting gemakkelijk en snel online boeken. Voor overige vragen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch via 026-4427441.